In het spoor van de Inca's

Ga naar: Home  Bolivia  Chili  Peru  Reisverslag  

1 2 3 -4- 5 6

Bolivia

Takesi
Bolivia: Het pad volgt het oude inkapad langs prachtige meren - DCP_2_0083.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Bolivia - Het pad volgt het oude inkapad langs prachtige meren

Plaatsje Takesi
Bolivia: Het dorpje Takesi, waar momenteel nog maar twee families verblijven. - DCP_2_0089.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Bolivia - Het dorpje Takesi, waar momenteel nog maar twee families verblijven.

Takesitrail
Bolivia: Naar mate de Takesitrail lager komt wordt de natuur groener en mooier - DCP_2_0096.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Bolivia - Naar mate de Takesitrail lager komt wordt de natuur groener en mooier

Lunchplek
Bolivia: De lunchplek met een mooi uitzicht over het dal - DCP_2_0098.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Bolivia - De lunchplek met een mooi uitzicht over het dal

Takesi
Bolivia: De oversteek over de rivier - DCP_2_0102.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Bolivia - De oversteek over de rivier

Overnachting
Bolivia: De overnachting onderaan de Takesitrail - DCP_2_0103.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Bolivia - De overnachting onderaan de Takesitrail

Takesitrail
Bolivia: Het eindpunt van de tocht op 2.000 meter. - DCP_2_0114.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Bolivia - Het eindpunt van de tocht op 2.000 meter.

Zonsondergang
Bolivia: De zonsondergang aan de oever van het Titicacameer op weg naar Copacabana - DCP_2_0125.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Bolivia - De zonsondergang aan de oever van het Titicacameer op weg naar Copacabana

Uitzicht
Bolivia: Uitzicht vanuit de hotelkamer over het Titicacameer, het hoogst bevaarbare meer ter wereld. - DCP_2_0126.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Bolivia - Uitzicht vanuit de hotelkamer over het Titicacameer, het hoogst bevaarbare meer ter wereld.

Kathdraal
Bolivia: De prachtige Kathedraal van Capacabana in fraaie barokarchitectuur. De kerk is bedekt met azulejos, aardewerken tegels. - DCP_2_0128.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Bolivia - De prachtige Kathedraal van Capacabana in fraaie barokarchitectuur. De kerk is bedekt met azulejos, aardewerken tegels.

Zonnebrand
Bolivia: Monique deelt haar zonnebrand voor de Kathedraal - DCP_2_0132.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Bolivia - Monique deelt haar zonnebrand voor de Kathedraal

Autoinwijding
Bolivia: Voor de Kathedraal van Copacabana worden eenmaal per week de autos ingewijd - DCP_2_0134.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Bolivia - Voor de Kathedraal van Copacabana worden eenmaal per week de autos ingewijd

Autoinwijding
Bolivia: Een familiefoto na de inwijding. - DCP_2_0138.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Bolivia - Een familiefoto na de inwijding.

Copacabana
Bolivia: Een zicht op Copacabana vanaf de top van de kruisweg naar de heuvel boven het meer. - DCP_2_0146.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Bolivia - Een zicht op Copacabana vanaf de top van de kruisweg naar de heuvel boven het meer.

Proppen in het busje
Bolivia: Vanaf Copacabana naar de grens van Bolivia - Peru was het even proppen in het busje. Met alle bagage op het dak en zeventien mensen in een Toyota-busj - DCP_2_0151.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Bolivia - Vanaf Copacabana naar de grens van Bolivia - Peru was het even proppen in het busje. Met alle bagage op het dak en zeventien mensen in een Toyota-busj

Peru

Grenspost Peru
Peru: De grensovergang tussen Bolivia en Peru - DCP_2_0152.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - De grensovergang tussen Bolivia en Peru

Fietstaxi
Peru: In Puno zijn we met de fietstaxi naar de haven gereden. Gelukkig voor de fietsdriver was deze weg voornamelijk naar beneden. - DCP_2_0158.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - In Puno zijn we met de fietstaxi naar de haven gereden. Gelukkig voor de fietsdriver was deze weg voornamelijk naar beneden.

Rieteilanden
Peru: Met zijn allen in de boot op de Uroseilanden (de drijvende rieteilanden) - DCP_2_0170.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - Met zijn allen in de boot op de Uroseilanden (de drijvende rieteilanden)

Rieteilanden
Peru: Alle materialen zijn van rite gemaakt op de Uroseilanden. - DCP_2_0176.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - Alle materialen zijn van rite gemaakt op de Uroseilanden.

Sillustani
Peru: De uit de Inka-tijd stammende graftombes van Sillustani - DCP_2_0186.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - De uit de Inka-tijd stammende graftombes van Sillustani

Sillustani
Peru: De restanten van de graftombes - DCP_2_0189.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - De restanten van de graftombes

Boerderij
Peru: Een bezoekje aan een boerderij nabij Sillustani - DCP_2_0193.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - Een bezoekje aan een boerderij nabij Sillustani

Een kinderbox
Peru: Een effectieve vervanger van de hedendaagse box: gewoon een gat in de grond. - DCP_2_0195.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - Een effectieve vervanger van de hedendaagse box: gewoon een gat in de grond.

Sneeuw
Peru: De besneeuwde bergtoppen op de hoogste pas op de weg van Puno naar Cusco. - DCP_2_0197.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - De besneeuwde bergtoppen op de hoogste pas op de weg van Puno naar Cusco.

1 2 3 -4- 5 6