In het spoor van de Inca's

Ga naar: Home  Bolivia  Chili  Peru  Reisverslag  

1 2 3 4 5 -6-

Peru

Machu Picchu
Peru: De ruines van Machu Picchu - DCP_2_0285.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - De ruines van Machu Picchu

Machu Picchu
Peru: De perfecte gebouwde tempelmuren in Machu Picchu - DCP_2_0289.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - De perfecte gebouwde tempelmuren in Machu Picchu

Aguas Calientes
Peru: Met de trein vertrokken we weer vanuit Aguas Calientes naar Cusco. De trein rijdt letterlijk door de hoofdstraat van het dorpje - DCP_2_0293.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - Met de trein vertrokken we weer vanuit Aguas Calientes naar Cusco. De trein rijdt letterlijk door de hoofdstraat van het dorpje

Cusco
Peru: Calle Hatun Rumiyoc, een schitterend incastraatje. De muur is de mooiste inkamuur van Cusco. - DCP_2_0296.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - Calle Hatun Rumiyoc, een schitterend incastraatje. De muur is de mooiste inkamuur van Cusco.

12 hoekige steen
Peru: In de Calle Rumiyoc bevindt zich de twaalfhoekige steen. Deze steen toont de kunst van de Inkas aan om de stenen zo te bewerken dat de muur één gehee - DCP_2_0297.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - In de Calle Rumiyoc bevindt zich de twaalfhoekige steen. Deze steen toont de kunst van de Inkas aan om de stenen zo te bewerken dat de muur één gehee

Plaza de Armas
Peru: De regenboom op de Plaza de Armas. De regenboog staat van de Kathedraal (links) naar de Kerk de la Compania. - DCP_3_0959.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - De regenboom op de Plaza de Armas. De regenboog staat van de Kathedraal (links) naar de Kerk de la Compania.

Plaza de Armas
Peru: De Plaza de Armas met de twee indrukwekkende kerken op de achtergrond - DCP_3_0964.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - De Plaza de Armas met de twee indrukwekkende kerken op de achtergrond

Het afscheidsdiner
Peru: Op de laatste avond met de hele groep genieten van het Peruaanse buffet. - DCP_3_0967.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - Op de laatste avond met de hele groep genieten van het Peruaanse buffet.

Kristina
Peru: Het afscheid van onze gids Kristina. - DCP_3_0970.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - Het afscheid van onze gids Kristina.

De juwelier
Peru: Harm twijfelt over zijn beeld, waar hij al de hele dag over aan het afdingen is. Helaas komen zij niet tot overeenstemming (nog een gat van 1.600 doll - DCP_3_0971.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - Harm twijfelt over zijn beeld, waar hij al de hele dag over aan het afdingen is. Helaas komen zij niet tot overeenstemming (nog een gat van 1.600 doll

Kathedraal
Peru: De Kathedraal op de Plaze de Armas - DCP_3_0979.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - De Kathedraal op de Plaze de Armas

Balkon
Peru: Veel huizen zijn in Lima voorzien van prachtige uitbouwen op de eerste verdieping. Zo ook dit balkon op de Plaza de Armas - DCP_3_0981.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - Veel huizen zijn in Lima voorzien van prachtige uitbouwen op de eerste verdieping. Zo ook dit balkon op de Plaza de Armas

Bibliotheek Lima
Peru: De bibliotheek in het kooster San Francisco. In de kerk behorend bij het klooster zijn ook de catacomben, waar naar schatting 25.000 mensen begraven w - DCP_3_0984.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - De bibliotheek in het kooster San Francisco. In de kerk behorend bij het klooster zijn ook de catacomben, waar naar schatting 25.000 mensen begraven w

San Francisco Klooster
Peru: Het klooster van San Francisco - DCP_3_0987.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - Het klooster van San Francisco

Terugvlucht
Peru: De aankomst in Nederland met uitzicht op Amsterdam ! - DCP_3_0991.jpg - Copyright : Ronald van der Veer (http://www.veeronline.nl)
Peru - De aankomst in Nederland met uitzicht op Amsterdam !

1 2 3 4 5 -6-